Jorden
 
Jeg er jo gift med Jorden. Det skete i 1998 og det var Bengt Burg, der var den, som jokede med det i Lykkehjulet. Jeg kan jo ikke umiddelbart huske min bryllupsdato, men jeg kan finde ud af det, da det var store besøgsdag i Roskilde. Jeg havde lavet en lille uforudsigelig vittighed i RUC-nyt tilbage i 1995, hvor jeg skrev, at værtinden også kunne henvise til moder jord. Det var nok ikke sjovt, da det også kunne fornærme Boel Jørgensen. Da, jeg så ville besøge Boel Jørgensen til store besøgsdag, blev jeg gift med moder jord.
 
Mærkede du værtinden. Var overskriften i RUC-nyt. Det kan godt være jeg ikke skal rippe op i det. Jeg har jo siden fundet en jordisk kæreste og har mistet hende igen, men vi har sat et barn i verden - Veronica. Jeg ved ikke, men årsagen til, at jeg kan tale med fjernsynet fra tid til anden, er jo i udgangspunktet den lille tekst i RUC-nyt. Jeg var så forfærdelig kærsteløs. At jeg nu er det samme igen, er ikke så hårdt mere p.g.a. Veronica. Hende, som jeg har hende med, findes jo endnu og hun holder kun i tale op med at elske mig.
 
 
Forside
AntiAnti
Rammen
Hvidt papir
Hvidt papir Rammen AntiAnti Human Skyerne Skyerne Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Forside Himlen CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Jorden