Forside
Blomsterne
 
Jeg har et specielt forhold til en enkelt blomst. Det er jo forårsblomsten blå anemone. Jeg skal til Bornholm for at se en sådan hvert år. Mor inviterer og da hun jo er farmaceut, ved hun jo ikke så lidt om blomster. Hun kan fortælle, hvad alle blomster hedder.
 
Jeg selv har ikke lært dem endnu, men een er jo den blå anemone. Jeg gjorde jo det en gang, at jeg ringede til patentstyrelsen, som det hed dengang og bad om at få patent på mig selv, på ideen om at tage patent på sig selv og så ville jeg desuden have patentet på den blå anemone.
 
Den søde kvinde i den anden ende af røret spurgte jo, hvad det skulle til for og det endte med, at jeg måtte fortælle, at jeg mente det var kunst.
 
Linket fra de røde blomster fra denne side linker til den blå anemone. Der er naturligvis mange andre blomster, man kunne nævne her, men enkeltheden pålægger mig at lade være.  
AntiAnti
Rammen
Hvidt papir
Hvidt papir Rammen AntiAnti Human Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Skyerne Skyerne Himlen CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA Den blå anemone Den blå anemone Den blå anemone Den blå anemone Den blå anemone Den blå anemone Den blå anemone Den blå anemone Jorden