Skyerne
 
Skyerne drypper lige nu, som jeg skriver. Det er tordenvejr. I den nordiske mytologi opfatter vi det som Thor, der rider over himlen med sine geder og når han hamrer med hammeren, lyner det. Jeg ved ikke, men det var ligesom forside billedet, der gav mig denne overskrift til en side i webben, men jeg vil prøve at skrive noget klogt. Det er nok ikke tilfældigt, at det er tordenvejr lige som, jeg skal skrive dette.
 
Karen og Shirley fortæller, at det er samme vejr i København. Det bliver sol i morgen fortæller de.
 
Jeg føler hele tiden, tiden er klog i mit mikrokosmos, men det fornemmer jeg, at andre mennesker ikke vil tro på. Det er jo årsagen til, at jeg er erklæret sindssyg, men ikke desto mindre er det så ganske sandt. Jeg føler sådan set, at min historie er et justitsmord, men torden er nok ikke nok til at overbevise dig. Hver gang, jeg fremfører, at det er Gud, man skal klandre for min sindslidelse, får jeg at vide, at jeg skal spise mine piller. Jeg har i dag intet imod mine piller, men det er da Gud, der har installeret tvangen i mit hovede.
 
Jeg tør godt love at skyerne vil forsvinde igen en dag og solen kigge frem og være varmere end forud. Kan man ikke andet, kan man altid tale om vejret.
Forside
AntiAnti
Rammen
Hvidt papir
Hvidt papir Rammen AntiAnti Human Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Skyerne Skyerne Himlen CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Jorden