Forside
AntiAnti
Rammen
Hvidt papir
Human
 
Menneskelig er jeg vel stadig, men jeg har jo patentet på Gud, solen og verden. Det var nok naturbegrebet, der fik mig til at lave de billeder, men vi skal ind på menneskets ensomme forhold til Gud, som er det, som gør os til mennesker.
 
Jeg kan jo ikke formidle og bevise, at tiden er klog i mit mikrokosmos, derfor er det et ensomt forhold, men det, jeg vil med min kunst, er at danne forestillingen om, hvad Gud er og beskrive det individuelle forhold til samme Gud. Du behøver ikke at mene, at der er noget mystisk ved mine billeder. Det er bare en ny religion, som alle kan forstå og tilslutte sig.
 
Jeg giver dig en udogmatisk Gud, som du kan tilslutte dig, hvis du vil. Kom med. Jeg vil gerne her angribe alle vores forsøg på at finde oprindelsen og til fortælle noget efter døden. Ja, undskyld, det kan være, du har nydt drømmen om at komme i himlen, men du er det kun i hovedet på de næste generationer. Der er ikke noget evigt ved livet, idet vi kan tænke forestillingen om evigheden. Det evige ved livet er livet, idet ingen kan fortælle noget om døden.
Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Hvidt papir Rammen AntiAnti Human Forside Skyerne Skyerne Himlen CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Jorden