Forside
AntiAnti
Rammen
Hvidt papir
Antipatentet
 
Antipatentet er jo mit patent. Det er illustreret på forsiden. Det er mit soltyveri og mit tyveri af alting. Det er mit patent på Gud.
 
Det er jo ganske vigtigt i denne tid, da EU jo lige har tilladt, at man kan patentere gener. Det var, hvad jeg, dengang jeg opfandt det, kunne se i krystalkuglen. Dengang var det “det HUmane GenOm projekt”, som jeg ville stoppe, men i dag er det naturligvis patenteringen af gener, jeg vil stoppe. Tanken var jo ganske enkel, hvis de kan patentere mig, så kan jeg stjæle solen.
 
Jeg mener sådan set, at det er en vigtig opfindelse, samt, at det konflikter med alle patenter, som man har taget siden, det blev lavet tilbage i 1996. Det er jo indenfor computerverdenen også brugbart, som rambuk for open source.
 
Siden har jeg jo fået tatoveret et registreret varemærke på skulderen. Det er samme tankegang, de må ikke tage patent på mine gener, jeg ejer mig selv, jeg ejer materien. Nu kan man ikke skille ånd og materie, men det er kun dig og dine tanker og følelser, der er udenfor mit patent.
Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Hvidt papir Hvidt papir Hvidt papir Rammen AntiAnti Human Forside Skyerne Skyerne Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Himlen Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Jorden