Forside
Papirets hvide skygge
 
Jeg har virkelig været bange for det hvide papir. Det er nok også årsagen til, at jeg har været så længe om at aflevere på RUC. Syndromet hedder angsten for det hvide papir. Jeg besluttede mig for, at jeg ville kunne skrive, så jeg begyndte at skrive dagbog for at blive bedre til at skrive. Jeg føler selv, at det hjalp, men der er jo ingen, der vil udgive mine dagbøger. Jeg er nu i dag sikker på, at de vil se dagens lys en dag. AntiAnti mødes alle steder med jantelov, og jeg skal til at se, hvordan jeg takler det problem, men for at komme tilbage til det første, at skrive er at leve.
 
Jeg ved at en anden berømt dansker har skrevet: “At rejse er at leve,” men jeg vil nu fastholde mit udsagn. Måske bedre at designe er at leve. At gøre er at leve. Dette jeg gør nu er en handling, at handle er at leve. Jeg føler virkelig jeg skal leve op til noget med denne tekst, men det gør den jo ikke dårligere. Jeg skal i det følgende skrive om mit designprojekt: “Antipatentet”, men det giver jo mening nu hvor EU har tilladt patentering af gener.
 
 
 
 
AntiAnti
Rammen
Rammen AntiAnti Human Skyerne Skyerne Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Himlen CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Jorden