Rammen om alting.
 
Der er måske ikke så meget at sige om en ramme, men jeg mener nu de giver billeder meget, som ikke kan gøres med andet.
 
Jeg vil i dag fortælle, at det utopiske samfund ikke er anarkistisk, men har love og rammer. Det ville jeg jo ikke fortælle, da billederne først blev lavet, men det giver mening nu. Rammerne om det samfund er ikke meget forskellige fra dem, vi har i dag, men der er ikke ophavsret og patenter. Der er kun åben videnskab, der er et mindre skel mellem rig og fattig og vi har opgivet at lave om på mennesket.
 
Jeg vil vel fastholde, at rammen i forsidebilledet forsøger at beskrive alting, men det kan man jo ikke. Alting er umuligt at beskrive, men jeg kan symboliser det. Vi ved ikke noget om, hvad der sker udenfor vores mikrokosmos. Mit er klogt og bliver det mere og mere. Jeg forestiller mig at Gud har en vifte af årsager til at gøre mit mikrokosmos klogt og det har jeg forsøgt at beskrive på disse sider.
 
Rammen indrammer nok det store kosmos. Med den tager jeg verden i eje. Du er udenfor rammen. Det var for at fortælle, at videnskaben ikke kan nå til bunds i dig. Det var for at frisætte galskaben.
Forside
AntiAnti
Hvidt papir
Hvidt papir Hvidt papir AntiAnti Human CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA CIA Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Blomsterne Antipatentet Antipatentet Antipatentet Antipatentet Forside Jorden Skyerne Skyerne Forside Himlen